Hallo vriendjes en vriendinnetjes!

Het nieuwe avontuur is begonnen....

Wij hebben vernomen dat we de laatste show enorm veel geluk hebben gehad. De plaaggeest zijn stem was nog te horen en hij zei: "Dit jaar mogen julliie genieten van de show, want volgend jaar zal ik onzichtbaar het grote feest verstoren, wees daar maar zeker van!

Goochelaar Maggie zegt dat hij zich er niks van aantrekt, hij heeft belangrijke en grote wereldshows en wilt liever niet gestoord worden met onzin, volgend jaar gewoon een grote Sinterklaasshow. De Hoofd Piet is minder blij, bang dat de Plaaggeest een keer zal slagen in zijn gemene trucjes, snoeppiet maakt zich nergens druk om, zolang er eten is is alles goed!
Clown Pipi is na het horen van de stem de caravan in gedoken en is sindsdien niet meer buiten geweest, arme Pipi! We hebben inspecteur brom gevraagd wat hij vindt van het dreigement van de Plaaggeest en inspecteur brom vertelde ons dat hij een spec iale brigade gaat inwerken om de hele boel goed in de gaten te kunnen houden.

 

Jongens en meisjes, we wensen jullie een hele fijne pakjes avond en zorg ervoor dat je vanaf oktober 2018 dit grote avontuur niet zal missen.

Tot volgend jaar!

 

Dagen voor het magische Sinterklaas feest

Blijf op de hoogte!